Zespół na przyjęcie weselne

Propozycja MONIA CoverBand to wesele ze świetną muzyką na żywo i zabawą na parkiecie. W naszej ofercie można znaleźć wiele przebojów w języku polskim i angielskim z lat 80-tych i 90-tych, które zaspokoją nawet najbardziej wymagające gusta muzyczne. Różnorodność i uniwersalność repertuaru powoduje, że Monia Cover Band sprawdza się na wszelkiego typu imprezach. Wachlarz naszych utworów jest bardzo urozmaicony i ciągle uaktualniany o topowe hity z polskich i zagranicznych list przebojów. Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie klienta. Pomagamy stworzyć wyjątkowy scenariusz imprezy weselnej!

Przede wszystkim możemy zapewnić:

• zabawy, które urozmaicą Państwa wesele
  • udaną imprezę, wesele z klasą!

Nasza propozycja zespołu weselnego jest skierowana głównie do Par Młodych z centralnej Polski, czyli Warszawa (mazowieckie) oraz Łódź (łódzkie), ale to nie znaczy, że nie możemy zagrać także w innych miastach jak np.: Białystok, Gdańsk czy Lublin. Wówczas doliczamy minimalne koszty transportu, ew. koszty noclegu. Poniżej prezentujemy Państwu krótki opis współpracy z Nami.

1. Zawarcie umowy na wesele

2. Plan imprezy weselnej