Oferta zespołu muzycznego na Sylwestra

Kilkakrotnie mieliśmy okazję występować na dużej scenie w Noc Sylwestrową, m. in. w Łodzi czy Aleksandrowie Łódzkim. Monia CoverBand to grupa doświadczonych muzyków od lat związana z polską sceną muzyczną. Swoje doświadczenie zdobywali na małych i dużych scenach, występowali na spotkaniach biznesowych, koncertach plenerowych oraz na galach biznesowych. W naszej ofercie znajdą Państwo wiele przebojów w języku polskim i angielskim z lat 80-tych i 90-tych, które zaspokoją nawet najbardziej wymagające gusta muzyczne. Różnorodność i uniwersalność repertuaru powoduje, że Monia CoverBand sprawdza się na wszelkiego typu imprezach. Wachlarz naszych utworów jest bardzo urozmaicony i ciągle uaktualniany o topowe hity z polskich i zagranicznych list przebojów.

Nasza oferta to kompletna oprawa muzyczna na bal sylwestrowy, typu:

• sylwester plenerowy
  • sylwester w klubie
  • sylwester na sali
  • sylwester w hotelu

Zapewniamy dopasowanie się do charakteru Państwa imprezy sylwestrowej. Gwarantujemy pełny profesjonalizm artystyczny jak i organizacyjny. Jesteśmy otwarci na wszelkiego rodzaju sugestię i pomysły. Dysponujemy profesjonalnym nagłośnieniem, dzięki któremu wszyscy uczestnicy prowadzonej przez nas imprezy będą mogli czuć się komfortowo oraz doświadczyć przyjemnych wrażeń słuchowych. Pomożemy stworzyć scenariusz nawet najbardziej wymagającej imprezy sylwestrowej.

Gwarantujemy:

- Zespół na Sylwestra