Zespół na Studniówkę

Monia CoverBand ♫ (Warszawa i mazowieckie)

Monia CoverBand oferuje oprawę muzyczną na Studniówkach ze świetną muzyką na żywo i zabawą na parkiecie. W naszej ofercie można znaleźć wiele przebojów w języku polskim i angielskim z lat 80-tych i 90-tych, które zaspokoją nawet najbardziej wymagające gusta muzyczne. Różnorodność i uniwersalność repertuaru powoduje, że Monia CoverBand sprawdza się na wszelkiego typu imprezach. Wachlarz naszych utworów jest bardzo urozmaicony i ciągle uaktualniany o topowe hity z polskich i zagranicznych list przebojów. Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie klienta. Pomagamy stworzyć wyjątkowy scenariusz imprezy szkolnej!

Przede wszystkim możemy zapewnić:

• konkursy, które urozmaicą Studniówkę
  • udaną imprezę z klasą!

Naszą ofertę kierujemy do placówek szkolnych w województwie mazowieckim (Warszawa, Siedlce, Pruszków, Piaseczno itd.), ale to nie znaczy, że nie możemy zagrać także w innych miastach jak np.: Białystok, Gdańsk czy Lublin. Wówczas doliczamy minimalne koszty transportu, ew. koszty noclegu.

- Zespół na Studniówkę
- Zespół na Studniówkę Warszawa