Oferta zespołu muzycznego na event, imprezę firmową, bankiet

Monia CoverBand to grupa doświadczonych muzyków od lat związana z polską sceną muzyczną. Swoje doświadczenie zdobywali na małych i dużych scenach, występowali na spotkaniach biznesowych, koncertach plenerowych oraz na galach biznesowych. W naszej ofercie znajdą Państwo wiele przebojów w języku polskim i angielskim z lat 80-tych i 90-tych, które zaspokoją nawet najbardziej wymagające gusta muzyczne. Różnorodność i uniwersalność repertuaru powoduje, że Monia CoverBand sprawdza się na wszelkiego typu imprezach. Wachlarz naszych utworów jest bardzo urozmaicony i ciągle uaktualniany o topowe hity z polskich i zagranicznych list przebojów.

Nasza oferta to kompletna oprawa muzyczna na eventy, typu:

• spotkanie biznesowe
  • firmowe imprezy integracyjne
  • gale
  • bankiety firmowe

Zapewniamy dopasowanie się do charakteru Państwa imprezy firmowej (eventu). Gwarantujemy pełny profesjonalizm artystyczny jak i organizacyjny. Jesteśmy otwarci na wszelkiego rodzaju sugestię i pomysły. Dysponujemy profesjonalnym nagłośnieniem, dzięki któremu wszyscy uczestnicy prowadzonej przez nas imprezy będą mogli czuć się komfortowo oraz doświadczyć przyjemnych wrażeń słuchowych. Pomożemy stworzyć scenariusz nawet najbardziej wymagającej imprezy firmowej.

Gwarantujemy:

-  Zespół muzyczny na imprezę