Repertuar

Program zespołu na imprezy i koncerty

W naszej ofercie znaleźć można wiele przebojów, które zaspokoją nawet najbardziej wymagające gusta muzyczne. Różnorodność i uniwersalność repertuaru (najbardziej znane przeboje lat 60-90 do najnowszych hitów z list przebojów) powoduje, że Monia CoverBand sprawdza się na wszelkiego typu imprezach. Wachlarz naszych utworów jest bardzo urozmaicony i ciągle uaktualniany o hity z list przebojów Polski i świata.

Zawsze jesteśmy otwarci na sugestie klienta. Doradzamy, a nie narzucamy własnych pomysłów. Żadnego problemu nie stanowi dla nas przygotowanie tzw. utworów na specjalne życzenie.

Dysponujemy profesjonalnym nagłośnieniem, dzięki któremu wszyscy uczestnicy prowadzonej przez nas imprezy będą mogli czuć się komfortowo oraz doświadczyć przyjemnych wrażeń słuchowych. Pomożemy stworzyć scenariusz każdej, nawet najbardziej wymagającej imprezy (wesele, event firmowy czy koncert coverowy lub plenerowy).

- Zespół na event
- Zespół na imprezę firmową Warszawa
- Zespół muzyczny na wesele mazowieckie
- zespól na wesele Warszawa